Laminat

Fordele med laminat

Laminat er et ekstremt stærkt og rengøringsvenligt materiale, der gør det særdeles anvendeligt som bordplade til fx spisebord eller sofabord.

Med en laminatbordplade slipper du for at bekymre dig om tomatsaucepletterne og legen med legetøjsbilerne på spisebordet. Laminat er perfekt til familiehuset: det er en meget mere langtidsholdbar løsning end fx maling, og det kan samtidig være en meget billigere løsning end at købe nyt.

Reparation med laminat

Er dit spisebord fyldt med ridser og hakker? Er det falmet i farven? Og trænger køkkenlågerne til en kærlig hånd? Så er vi klar til at hjælpe.

Holstebro Finercentral reparerer bordoverflader, låger og døre med laminat, så det får et nyt og stærkere liv. Laminat er særdeles rengøringsvenligt og ekstremt holdbart. Det er derfor den optimale løsning som overflade til det travle familieliv.

Vi renoverer med laminat i mange forskellige udtryk, farver og mønstre, så din nye laminatoverflade passer præcis til dit hjem.

Færre ressourcer

Laminat bliver produceret i mange forskellige former, farver og mønstre. Ofte ligner den endelige laminatoverflade en træsort, forskellige stenarter og farver i alle afskygninger.Det giver gode muligheder for at renovere forskellige overflader i dit hjem i det ekstremt stærke materiale. Det betyder, at du kan få en smuk og helt ny laminatbordplade med et eksklusivt look, uden du behøver købe de ofte meget dyre træmaterialer. Det sparer på planetens ressourcer – og på dine penge.

DSC_0700

Laminat er et materiale, der er lavet af mange lag papir og harpiks, som under kraftig varme bliver presset sammen til en fast plade. De mange lag papir udgør en ekstremt modstandsdygtig og rengøringsvenlig overflade, som især er velegnet til gulv og bordplader.

De mange lag papir bliver produceret i stort set alle farver, mønstre og udtryk. Ofte ser man, at materialet i sin færdige form som et særligt mønster eller en særlig træsort.

Uanset om du overvejer at få ny bordplade, nye køkkenlåger eller en robust overflade til dine døre, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan klare det meste, og vi kommer gerne forbi til en snak og med et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt:

 

E-mail: mail@finercentral.nu

 

Giv os et opkald

Du er altid velkommen til at ringe

Brug for hjælp?

Spørgsmål vedr. finer m.m.

Åbningstider:

Mandag - Torsdag
7 - 16
Fredag
7- 12
Lørdag - Søndag
Lukket